Skip to content

Videoproductie / Fotografie

Videoproductie
Flevoland

Videoproductie bij Brainycloud Almere

Videoproducties van Brainycloud staan synoniem voor hoogwaardige producties met een duidelijke boodschap. Onze Marketingkennis, gevoel voor Ontwerp en Neuromarketing tactieken komen samen in overtuigende, bewegende beelden. 

Wij kunnen grote corporate producties aan maar werken doorgaans met kleine, snel inzetbare videoteams. Zo kunnen we gegarandeerd kosteneffectief werken en producties afstemmen op uw budget. Ons aanbod loopt uiteen van interviews, een halve dag filmen, edit-werk en color grading tot het ontwikkelen van een volledige bedrijfsfilm of animatie video. 

Vanuit onze uitvalsbasis in Almere verzorgen wij diverse video producties door heel Nederland, België en Luxemburg.

Alle Video Expertises

Bij ons vindt u alle expertises onder één dak. Van Marketeer tot Cameraman, Director en Videograaf. Zo kunnen we u begeleiden vanaf idee tot concept en van concept tot een geweldig eindproduct. Een video waar u trots op kunt zijn.

Kwaliteit staat voorop

Of we nu een eenvoudige videoproductie draaien of snel een interview moeten afleggen; we garanderen altijd de beste kwaliteit. We beginnen daarom altijd vanaf 4K video en we werken altijd met de meest professionele, up-to-date apparatuur.

360º Video's en Fotografie

Naast de reguliere video producties bieden we via ons dochterbedrijf tevens 360 graden (drone) video en fotografie diensten aan. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar FB360.

Video & Animatie door Brainycloud

Een strakke bedrijfsvideo, een videoclip, een interview, explainer video, een animatie video, content voor social media of een wervingsvideo voor het aantrekken van nieuw personeel. We gaan geen uitdaging uit de weg en we hebben altijd een passende oplossing, ongeacht uw budget.

ONZE VIDEO/FOTO DIENSTEN

Interviews

Op zoek naar klant-interviews of interviews voor een event? Wij regelen video's op locatie en kunnen de ruwe of gemonteerde beelden leveren.

Bedrijfsvideo

Mooie bedrijfsvideo's die precies weergeven waar uw bedrijf goed in is en waarin u zich onderscheid van de rest. Wij maken ze regelmatig.

360º video's

Real-time streamen op events of mensen een 360 graden tour geven door uw bedrijf? Wij beschikken over onze eigen 360 apparatuur.

Product fotografie

Wij hebben het geluk dat we een erkende en zeer ervaren fotograaf in ons midden hebben. Bij ons bent u dus ook verzekerd van goede foto's van uw producten.

Zakelijke fotografie

Nieuwe foto's van uw team? Of graag een shoot voor uw nieuwe bedrijf? Bij ons is alles mogelijk. Dat in in de studio of op een gewenste locatie.

Fotografie op locatie

Onze in-huis fotograaf bezoekt regelmatig bedrijven om foto's van het pand en het team te maken. Doorgaans voor op de nieuwe site of voor speciale gelegenheden.

Logo animaties

Geanimeerde logo's als introductie voor een video of voor op de website. Onze designers draaien hun hand hier niet voor om. Van HTML 5 tot video introducties. Bij ons bent u aan het juiste adres.

Social Media Video's

Bewegende beelden trekken meer aandacht en scoren beter op Social Media. Wij animeren foto's of maken speciale, korte video's voor het gebruik op Social Media kanalen.

Live Video Streams

Het live streamen (via Youtube of Facebook) van presentaties, events uitvaarten of bedrijfsopeningen. Wij regelen alles van A tot Z en kunnen zelfs, na afloop, nog een leuke compilatie voor u maken.

Uw bedrijfsvideo van Brainycloud

Bij Brainycloud werken gepassioneerde video specialisten die zich bewezen hebben in de Marketing, Design en Videoproductie wereld. Onze experts scholen zichzelf bij en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. We werken transparant en gebruiken de beste tools om uw doelen te bereiken.

Wij gaan geen uitdaging uit de weg en we gaan door totdat U tevreden bent met het resultaat van uw videoproductie. Vraag ons gerust naar onze recente videoprojecten of bekijk onze projecten voor een aantal van onze recente videoproducties.

Bedrijfsvideo of foto's nodig?

Bent u geïnteresseerd in één van onze video-diensten of benieuwd wat we allemaal voor  u kunnen doen?  Neem dan vrijblijvend contact op, zodat één van onze specialisten samen met u kan kijken naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Ieder adviesgesprek is gratis en vrijblijvend.

Bedrijfsvideo of foto's nodig?​

Bent u geïnteresseerd in één van onze video-diensten of benieuwd wat we allemaal voor  u kunnen doen?  Neem dan vrijblijvend contact op, zodat één van onze specialisten samen met u kan kijken naar de mogelijkheden voor uw bedrijf

Ieder adviesgesprek is gratis en vrijblijvend. 

Waarom een video van Brainycloud?

In ons videoproductie team werken gepassioneerde mensen die zich bewezen hebben in de Marketing, Design en Video/Film wereld. Onze experts scholen zichzelf bij en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. We werken transparant en gebruiken de beste tools om uw doelen te bereiken.

Wij gaan geen uitdaging uit de weg en we gaan door totdat U tevreden bent met het resultaat. Vraag ons gerust naar onze recente videoprojecten. 

Uw video opdracht bij Brainycloud

Een videoproductie van Brainycloud betekent dat we u geheel ontzorgen. We helpen u met het ontwikkelen van een storyboard het script en de shotlist. We zorgen dat alles wordt geregeld voor de opnamedagen, we kunnen u helpen met het scouten naar goede figuranten of modellen. We helpen u met visagie en het perfect instellen van licht en geluid. Eigenlijk kunnen we zeggen: Uw videoproductie is bij ons in goede handen!

Videoproductie van A tot Z

Een videoproductie van Brainycloud betekent dat we u geheel ontzorgen. We helpen u met het ontwikkelen van een storyboard het script en de shotlist. We zorgen dat alles wordt geregeld voor de opnamedagen, we kunnen u helpen met het scouten naar goede figuranten of modellen. We helpen u met visagie en het perfect instellen van licht en geluid. Eigenlijk kunnen we zeggen: Uw videoproductie is bij ons in goede handen!

Trotse klanten

Wij weten als geen ander dat sociale bewijskracht ontzettend belangrijk is. Brainycloud Marketing is al jaren gezegend met ontzettend toffe klanten, bedrijven die trots zijn op hun product of dienst en trots op onze goede samenwerking. En omdat we altijd goed ons best doen willen ze ons graag een handje helpen met een videoreview. Dit is wat onze klanten over Brainycloud zeggen.

Bedrijfsvideo Relayter

Benieuwd naar een aantal van onze video projecten? Onze projectpagina geeft u een goede indruk van ons werk. Uiteraard is dit slechts een kleine greep uit het werk wat we de afgelopen jaren gedaan hebben.

Bedrijfsvideo AKF Plastics

Benieuwd naar een aantal van onze video projecten? Onze projectpagina geeft u een goede indruk van ons werk. Uiteraard is dit slechts een kleine greep uit het werk wat we de afgelopen jaren gedaan hebben.

Wervingsvideo's Makker

Benieuwd naar een aantal van onze video projecten? Onze projectpagina geeft u een goede indruk van ons werk. Uiteraard is dit slechts een kleine greep uit het werk wat we de afgelopen jaren gedaan hebben.

Bedrijfsvideo laten maken? We zitten in Almere & Lelystad, Flevoland.

Dan bent u bij ons zeker aan het goede adres. Wij beloven mooie video-producties, effectieve content en hoogwaardige video eindproducten voor een prijs die gelijk of later is dan uw gewend bent. Meer waar voor uw geld dus! Neem contact met ons op voor advies op maat of bezoek ons kantoor in het centrum van Almere (of op afspraak in Lelystad). U vindt ons op de begane grond van het Side by Side gebouw aan het weerwater in Almere.

Videoproducties

Wilt u ook een video laten maken? Als videoproductiebedrijf zijn wij gespecialiseerd in het bedenken en produceren van mooie, effectieve en unieke video content. Denk hierbij aan aftermovies, promotiefilms, bedrijfsfilms, commercials, documentaires, interviews en branded content voor o.a. Social Media.

Video is populair als content. Het vertelt in korte tijd een verhaal en bewegende beelden trekken de aandacht van de kijker. Emoties zijn sneller en makkelijke over te brengen en Social Media kanalen als Facebook geven stiekem meer prioriteit van posts met video's.

Als een video goed uitgedacht, uitgeschreven, gefilmd, afgemonteerd en uiteindelijk verspreid wordt kan dat voor lange tijd zijn vruchten afwerpen. Denk daarbij aan een bedrijfsfilm op een website, een productvideo als social media advertentie of een aftermovie na afloop van een evenement en ter promotie van de volgende editie.

Wij werken voor grotere projecten een op maat gemaakt concept, script, storyboard en een shotlist uit. Deze producties worden geleid door een regisseur, ervaren cameramensen en een producer. Voor sommige producties zullen we extra mensen en materialen inhuren. Denk hierbij een extra camera mensen, gaffers, geluidsmannen, visagisten, lichtbussen etc. We proberen altijd het maximale uit een draaidag te halen.

Bedrijfsvideo

Een goede bedrijfsfilm brengt het verhaal van uw bedrijf of dienst over. Het vertelt wat u doet, waar uw bedrijf goed in is en wat er echt uniek is aan uw dienstverlening. Deze video komt écht binnen en heeft impact. Het vertelt binnen enkele seconden waarom nieuwe klanten voor uw bedrijf moeten gaan.

Studies tonen aan dat ook uw Marketing beter presteert met een bedrijfsvideo. Gemiddeld zien marketeers een stijging van hun merkbekenheid met 54%. Zo kijkt meer dan de helft van de mensen video’s in iedere fase van het aankoopproces. Ook in de zakelijke markt maakt video impact. Meer dan 60% van de managers geeft aan dat een bedrijfsfilm hun koopbeslissing direct heeft beïnvloed.

Livestreams

Een livestream is te vergelijken met live televisie, maar dan uitgezonden op Internet in plaats van TV. Een livestream is op verschillende manieren in te zetten. Het biedt mogelijkheden om tot interessante nieuwe verdienmodellen te komen. Daarnaast kunt u met bestaande
evenementen een nog groter publiek bereiken.

Een video livestream biedt mogelijkheden om bijvoorbeeld een bedrijfsevenement, concert, congres, training of vergadering op hetzelfde moment online te delen met publiek over de hele wereld. Zo kan bijvoorbeeld een congres in Almere live op het internet gevolgd worden door een collega in het buitenland.

Live-streams worden ondersteund door Sociale platforms als Facebook en Youtube. Facebook helpt u zelfs met het verzamelen van een publiek. Ideaal voor bijvoorbeeld events of het lanceren van een nieuw product.

Zakelijke fotografie

Van het vastleggen van evenementen, huldigingen, beurzen of zakelijke foto's voor een nieuwe brochure of websites tot aan zakelijke portret foto's voor op de nieuwe website. B2B kiezen veel bedrijven voor professionele foto's omdat ze weten dat een professionele uitstraling bijdraagt aan het succes van hun onderneming.

Ook webwinkels hebben baat bij goede en unieke fotografie. Duidelijke productfoto's vergroten de kans op conversie en geven de eindgebruiker een goed beeld van wat ze kunnen verwachten.

Wij verzorgen uw zakelijke fotografie van A tot Z. Op locatie, in een studio of bij u op kantoor. Afhankelijk van uw wensen worden de foto's direct aangeleverd of door ons volledig nabewerkt.

Neem contact op

Bel ons op +31 (0)85 017 0172

Of laat onderstaand uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Doorgaans reageren wij binnen één uur. Tot zo!

De opgegeven data gebruiken wij alleen om contact met u op te nemen. Uw gegevens worden vertrouwelijk opgeslagen en alleen bewaard voor de nodige duur. Als u zich inschrijft voor de nieuwsbrief dan ontvangt u 4 keer per jaar handige Marketing Tips.