Skip to content

ZPower

Vaarwel batterijen. Hallo ZPower.

In de jaren zestig ontwikkelde NASA zilver-zinkbatterijen voor missiekritieke toepassingen in ruimtevaartuigen, waaronder de Apollo-commandomodule. Hoewel de batterijen een hoge energiedichtheid boden, hadden ze beperkte toepassingen vanwege grondstofkosten en beperkte herlaad mogelijkheden.

Meer dan 100 patenten later heeft ZPower het voortouw genomen om deze superieure chemie kleiner en volledig oplaadbaar te maken en daarmee een wereld van opwindende nieuwe toepassingen te openen.

Het bedrijf begon bevolgen aan het uitbrengen van speciale producten voor de bekende hoortoestel merken. Echter, op termijn heeft men ervoor gekozen om direct samen te werken met de fabrikanten en de producten niet meer direct op de markt te brengen. In de korte tijd dat wij ZPower konden introduceren op de Nederlandse markt pakten we het anders aan dan de Amerikanen.

de uitdaging

Een nieuw product, een simpele batterij maar toch erg krachtig. Dit betekent kostenbesparing en een hele dag energie op slechts 1 lading. Maar het saaie tech bedrijf wist zichzelf niet te verkopen. Hoe pakken we dit aan voor Nederland.

De aanpak

Denk aan het hondje van Page. Ons brein associeert graag. En een jonge hond heeft energie voor 10. Onze mascotte is geboren en onze tagline “de hele dag energie” wordt bepalend voor onze Nederlandse campagnes. 

Een gloednieuwe brochure

Audiciens moeten de producten in een rap tempo opnemen. Bestaande hoortoestellen worden aangepast met een speciaal klepje en de, voorheen batterij verslindende, toestellen worden oplaadbaar.

Naast het gemak en de lange levensduur benadrukken we dat oplaadbaar het milieu aanzienlijk ontlast. Want iedere hoortoestelgebruiker weet dan hoortoestellen batterijen als ontbijt eten.

Een dealer sticker ->

Een dealer sticker

In een rap tempo wordt er een geselecteerd dealer netwerk uitgerold. Filialen worden voorzien van een speciale sticker. 

zpower dealer sticker

Mooi Promotie materiaal

Om de introductie kracht bij te zetten ontwikkelen we speciale POS materialen die audiciens kunnen gebruiken om bestaande klanten en bezoekers te informeren.

Een aantal marketing campagnes

Een direct mail campagne naar alle audiciens in Nederland wordt ondersteund met een uitvoerige branding campagne op Facebook. Om meer pull vanuit de markt te creëren ontwikkelen we een full screen canvas advertentie. Gebruikers komen in een ware ZPower omgeving en leren over de voordelen. Een video vertelt het verhaal van een gebruiker, een speciaal ontwikkelde landingpage stuurt geïnteresseerde mensen door naar een ZPower audicien in de buurt.  

En Voilà... Een tevreden klant

We hebben de aflopen jaren ervaring opgedaan met meerdere marketing bureau’s en, ik moet in alle eerlijkheid zeggen dat het eerste jaar vaak de samenwerking zeer goed en dat de samenwerking daarna verslapt. Dat gevoel hebben we bij Brainycloud absoluut niet en we kunnen ze geen groter compliment geven!

Paul van Weezepoel
Directeur KIND Horen Benelux

Jeroen Douw
Sr. Account Manager KIND Horen Benelux

Neem contact op

Bel ons op +31 (0)85 017 0172

Of laat onderstaand uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Doorgaans reageren wij binnen één uur. Tot zo!

De opgegeven data gebruiken wij alleen om contact met u op te nemen. Uw gegevens worden vertrouwelijk opgeslagen en alleen bewaard voor de nodige duur. Als u zich inschrijft voor de nieuwsbrief dan ontvangt u 4 keer per jaar handige Marketing Tips.