Skip to content

Paintr

De nieuwe buitenschilder in Nederland

Bij Paintr gelooft men dat dingen anders kunnen. Efficiënter, sneller en professioneler. Door het offerte traject te vereenvoudigen bespaart het bedrijf kostbare tijd. Korte lijntjes zorgen ervoor dat ze snel kunnen schakelen en hun professionele schilders ook snel kunnen inplannen.

Door geen onnodige tijd te verliezen besparen ze op zaken die voor de klant niet relevant zijn. De klant verwacht namelijk gewoon goed schilderwerk en een goede kwaliteit verf. En dat is dan ook wat ze garanderen.

Omdat ze bij Paintr de klantervaring voorop stellen werken ze uitsluitend met eigen schilders. Paintr schilders zijn echte vakschilders. Professionals die vaak maar één goede overzichtsfoto nodig hebben om een goede inschatting te maken van de te verwachte kosten, ze vallen de klant niet lastig met onnodige afspraken maar verschijnen op tijd en met professioneel materiaal. De schilders zijn vakmannen die netjes, schoon en snel het beste schilderwerk opleveren. 

Een bevlogen ondernemer benaderde Brainycloud met de vraag of we een logo en drie illustraties konden ontwikkelen. Van het een kwam het ander. Bekijk het verhaal van Paintr.

Strategie

Geen tijd verdoen met langs de klant gaan, snel en goed schilderwerk afleveren. Eén foto voor een goede offerte en alle communicatie via Whatsapp. En op termijn een platform waarin alles samenkomt. Het moet te doen zijn. 

Doelstelling

Binnen 4 weken de eerste leads binnen halen, binnen een paar dagen een werkende site hebben en zoveel mogelijk conversies tegen de laagste kosten. Paintr moet binnen no-time groeien. Want nu is het seizoen en stilzitten is er niet bij. We gaan de uitdaging aan en registreren binnen 4 weken de eerste 15 aanvragen voor Paintr. 

Een gloednieuwe website

In eerste instantie had Paintr zelf iets in elkaar geknutseld. Het werkte maar het was niet heel mooi. Vanwege de kwaliteitsscore van Google moesten we goede lokale landingpages ontwikkelen. Uiteindelijk kregen we toestemming om de site even opnieuw te bouwen. In drie dagen was de nieuwe Paintr.me geboren. Met landingpages, met tracking via Google Tag Manager en met Whatsapp integratie.

Een fris nieuw logo ->

Een fris nieuw logo

Simpel, net als Uber. Maar wel rood. Geen icoontjes, geen gekke dingen. Maar wel een kleine referentie naar de kwast van de echte pro.

paintr logo design

Een promotie fotoshoot

Kunnen jullie even snel wat foto’s maken? En dan ook een shirt regelen binnen één dag? Nou, vooruit dan maar. We komen er aan!

polo design

Een bedrijfsvideo ->

Een bedrijfsvideo

Niet te gek maar wel duidelijk. Een goede voice-over en een stapsgewijze uitleg over hoe je bij ons een offerte aanvraagt. Een video in lijn met de eenvoudige huisstijl, geschikt voor de landingpages en ter verlaging van de bounce-rate.

Een aantal illustraties

Het begon met een paar illustraties….

En Voilà... Een tevreden klant

Super tevreden over de samenwerking! Brainycloud is flexibel en steekt de handen uit de mouwen als een echte schilder.

– Jacco Schutter

Moet je die glimlach zien : )

Neem contact op

Bel ons op +31 (0)85 017 0172

Of laat onderstaand uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Doorgaans reageren wij binnen één uur. Tot zo!

De opgegeven data gebruiken wij alleen om contact met u op te nemen. Uw gegevens worden vertrouwelijk opgeslagen en alleen bewaard voor de nodige duur. Als u zich inschrijft voor de nieuwsbrief dan ontvangt u 4 keer per jaar handige Marketing Tips.