Skip to content

Makker Audiciens

Makker Audiciens

Na het afronden van zijn opleiding tot audicien, werkte Michel Makker bij een grote hoortoestelketen. Maar hij was ontevreden over de diensten die hij zijn klanten daar kon bieden. Om dit te realiseren opende hij zijn eigen winkel voor hoortoestellen in Utrecht, waar hij klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel had staan. Dat sloeg goed aan. Zo goed dat er al snel een andere winkel volgde – in zijn woonplaats Laren, een klein dorpje.

Gaandeweg groeide niet alleen het aantal filialen, maar ook het familiebedrijf. Omdat zijn zonen Gijs, Just en Guido Makker in zijn voetsporen traden en als audicien bij het bedrijf kwamen werken. Elk met hun eigen focus. Zo gebruikt Gijs zijn kennis en passie om de constante ontwikkelingen in de markt te volgen. “Op deze manier kunnen we onze klanten altijd de best mogelijke oplossingen bieden”, legt hij uit. “Vanwege ons werk hebben we ook een maatschappelijke verantwoordelijkheid”, zegt Just Makker, de oudste broer. Iedereen met gehoorproblemen moet het gevoel van optimaal horen kunnen ervaren, dat is zijn stelling. 

De VRAAG

We zijn op zoek naar nieuw personeel en we zijn een hele leuke werkgever om voor te werken. Kun je ons helpen met het produceren van een aantal leuke video’s die we kunnen gebruiken op social media? Later dit jaar hebben we nog een leuk bedrijfsfeestje. Kun je dan nog wat beelden schieten? Onze feesten zijn namelijk episch en mensen moeten dit zien. We willen een leuke video, geen saaie. Ok?

De oplossing

Maar natuurlijk, we gaan aan de slag. Laten we een lange versie maken en een hoop vragen stellen aan de mensen die Makker écht  vertegenwoordigen. Deze stukjes gebruiken we als shorts. We maken het leuk en gezellig.

Wervingsvideo

Een leuke, krachtige video hoeft niet duur te zijn. Met een beetje creativiteit, wat bloopers en de juiste vragen krijgen mensen al snel een goed beeld van de organisatie. Makker is fun, ze werken hard maar feesten bijna nog harder. Dat laatste moest ook duidelijk naar voren komen. 

Video Playlist
1/5 videos
1
Eerste Werkdag bij Makker
Eerste Werkdag bij Makker
2
Werksfeer bij Makker
Werksfeer bij Makker
3
Naar je zin bij Makker
Naar je zin bij Makker
4
Het leukst bij Makker
Het leukst bij Makker
5
Collega's worden bij Makker
Collega's worden bij Makker

Logo Animatie intro

Logo animatie Intro

Een goede video zonder korte en krachtige intro is natuurlijk saai. Daarom hebben we ook nog maar even een logo animatie / intro voor Makker gemaakt. Gewoon omdat het kan. 

Neem contact op

Bel ons op +31 (0)85 017 0172

Of laat onderstaand uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Doorgaans reageren wij binnen één uur. Tot zo!

De opgegeven data gebruiken wij alleen om contact met u op te nemen. Uw gegevens worden vertrouwelijk opgeslagen en alleen bewaard voor de nodige duur. Als u zich inschrijft voor de nieuwsbrief dan ontvangt u 4 keer per jaar handige Marketing Tips.