Skip to content

Borgh

De revolutie IN diamantboren

Vanaf de oprichting in 1978 richt Borgh zich op het in de markt brengen van vernieuwingen op het gebied van de bevestigingsmaterialen en technieken.
Borgh gelooft  in de directe benadering van hun klanten om deze te voorzien van deugdelijke oplossingen en gedegen adviezen. Een combinatie van innovatie en persoonlijke verkoop maakt het mogelijk om nieuwe ontwikkelingen rechtstreeks uit te leggen aan klanten.

Met #Kerbo introduceerde Borgh een nieuw revolutionair product in de diamantboor-wereld. Een stickfit aansluiting waardoor de boor geen ongewenste bewegingen kan maken, een verbeterde diamantkop en een bijgeleverde machine die precies het juiste toerental levert zodat een langere levensduur gegarandeerd kan worden. Na uitvoerig testen wist Borgh dat dit product een langdurig succes kan worden. 

Brainycloud werd gevraagd om de introductie van dit bijzondere product van A tot Z te regelen. Wij hebben intensief samengewerkt om in een hele korte tijd alle ondersteuning voor een succesvolle Benelux lancering te leveren. Van het uitwerken van het logo tot aan het bouwen van een shop. 

De Vraag

Via onze chat kregen wij de aanvraag of het mogelijk was om op korte termijn een shop te ontwikkelen. Het was voor een nieuw en uniek product. Een en ander onder embargo en of we alles van A tot Z konderen regelen. Van fotoshoot tot video, online campagne en webshop.

ONZE AANPAK

Na een korte meeting zijn we direct aan de slag gegaan met het ontwikkelen van de shop en het fotograferen van de demo materialen, op lokatie hebben we diverse demo video’s geschoten en tijdens de lancering hebben we ondersteuning geleverd door het creeren van social media content. De lancering zelf werd ondersteund met Google PPC campagnes en een speciale Facebook canvas campagne, deze was gericht op zelfstandigen in een aantal geselecteerde sectoren. Display campagnes in het Google Ad netwerk ondersteunde de productintroductie.

Een mooie webshop

Een monoshop geheel in lijn met de gekozen huisstijl voor #Kerbo. Voorzien van een handige betaalmodule van Mollie, land-selectie en een toepassingspagina voor de pro-gebruikers. 

De homepage van de shop kan eenvoudig als landingpage fungeren. 

Een introductie video

Iets vertellen is leuk, maar zien is geloven. Snelle opnames op locatie, in huis editing en montage garandeerden een snelle oplevering. Precies op tijd voor de lancering en het overtuigende bewijs voor de kritische klussers.

Een Product photoshoot

Demo producten, nog niet alles perfect, nog net niet de final koffer. De bekende perikelen van een productlancering. Toch weerhield het ons er niet van om de producten zo snel en zo goed mogelijk op de gevoelige plaat vast te leggen. Ook weer precies op tijd voor de lancering.

Borgh-fotoshoot-koffer-set

Een tussendoor video

Of we ook nog even snel een andere video tussendoor kunnen doen. In dezelfde stijl maar een totaal ander product en hoofdzakelijk voor de Belgische markt. En het heeft een klein beetje haast. Wordt geregeld…

Een aantal marketing campagnes

Awareness onder de doelgroep werd bereikt door uitvoerig performance campagnes uit te voeren op een aantal geselecteerde doelgroepen. Twee korte display campagnes zorgden voor een extra groot bereik.

En Voilà... Een tevreden klant

Super tevreden over de samenwerking! 

– Marketing Manager Borgh B.V.

Neem contact op

Bel ons op +31 (0)85 017 0172

Of laat onderstaand uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Doorgaans reageren wij binnen één uur. Tot zo!

De opgegeven data gebruiken wij alleen om contact met u op te nemen. Uw gegevens worden vertrouwelijk opgeslagen en alleen bewaard voor de nodige duur. Als u zich inschrijft voor de nieuwsbrief dan ontvangt u 4 keer per jaar handige Marketing Tips.