Skip to content

Belgraver

Belgraver Aircraft interior solutions

Belgraver vliegtuiginterieurs is de toonaangevende fabrikant van cosmetische en niet-structurele interieuronderdelen, binnen de aerospace industrie is het bedrijf een begrip. Tijdschriftenrekken, raamkappen, stoelrails, stoelmarkeringen, cabinegordijnen en babybedden maken deel uit van het assortiment.

Belgraver is bekend met thermovormen, spuitgieten en extrusie van kunststoffen voor de vervaardiging van stoelonderdelen. Voedselbakken, shrouds, kuipjes, panelen, grendels, bumpers en escutcheons worden geproduceerd voor elk type stoel en elke fabrikant.

Alle onderdelen kunnen in elke hoeveelheid en in elke kleur worden vervaardigd voor elke passagiersstoel, pilotenstoel of cabinepersoneelstoel.

De VRAAG

Onze naamsbekendheid is 100 procent, we zoeken dus alleen een visitekaartje. Lead-gen is niet relevant, We zoeken een premium uitstraling, dit moet aansluiten bij onze nieuwe CICD. Zo nu en dan willen we een update plaatsen voor eventuele events en expo’s.

De oplossing

Een strakke Basic Website, voorzien van de belangrijkste gegevens en certificeringen. De website is voorbereid op de toekomst en kan eenvoudig door Belgraver zelf verder ingericht worden.

WEBDESIGN

Een Basic website ontwerp met een goede uitstraling hoeft niet duur te zijn. Deze WordPress site is voorzien van een WYSIWYG Editor zodat Belgraver heel eenvoudig zelf wijzigingen kan aanbrengen. De website is lichtgewicht en uiteraard volledig responsive. 

Baby bassinet Leaflets ->

Baby bassinet Leaflets

Belgraver heeft Brainycloud verzocht om een specsheet / leaflet te ontwikkelen. Het ontwerp ligt in lijn met de nieuwe huisstijl. Naast de opmaak was Brainycloud ook verantwoordelijk voor de productfoto’s.

Check de leaflets!

<- Beurswand ontwerp

Beurswand ontwerp

Stijlvol, eenvoudig en duidelijk. Tijdens een beurs heeft men maar één kans. Communicatie moet daarom to the point zijn. Deze no-nonsense beurswanden maken direct duidelijk waar Belgraver voor staat. 

Product photoshoot

Productfotografie en het vrijstaand stellen van de foto’s. Dit handige bedje is een zogenaamd “bassinet”. Een bedje wat men kan aanvragen bij de luchtvaartmaatschappij. 

Neem contact op

Bel ons op +31 (0)85 017 0172

Of laat onderstaand uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Doorgaans reageren wij binnen één uur. Tot zo!

De opgegeven data gebruiken wij alleen om contact met u op te nemen. Uw gegevens worden vertrouwelijk opgeslagen en alleen bewaard voor de nodige duur. Als u zich inschrijft voor de nieuwsbrief dan ontvangt u 4 keer per jaar handige Marketing Tips.