Skip to content

Avanti Aviation

Avanti Flight Simulator Training

Simvlieg-enthousiastelingen, piloten, piloten in opleiding en bedrijven kunnen bij Avanti terecht voor diverse aviation trainingen. Het bedrijf heeft een zeer exacte Boeing 737NG Flight Simulator, een F16 Flight Simulator en is tevens gespecialiseerd in speciale vliegangst trainingen.

Avanti Aviation Training biedt hoogwaardige vliegsimulatie trainingen op het gebied van het bijhouden van vaardigheden, de hernieuwde afgifte van o.a. Boeing 737 typekwalificatie (renewal training) en het voorbereiden voor sollicitaties voor beroepspiloten (assessment trainingen). Hiernaast bieden ze de mogelijkheid om recreatief te vliegen en zijn bedrijven op het juiste adres voor geheel verzorgde bedrijfsuitjes.

Bij Avanti stapt men, samen met een professionele piloot, in een zeer exacte en mooie replica van een Boeing 737 NG (Next Generation). Afhankelijk van het niveau van de vlieger helpt Avanti alle leerlingen om het maximale uit hun vlieguren te halen. Avanti onderscheidt zich door echte (ex)piloten in te zetten en nét even wat meer te bieden dan de concurrent.

De VRAAG

Kunnen jullie een moderne, technische goede website bouwen die goed wordt gevonden en waar mogelijke klanten zelf kunnen boeken? Ons personeel moet de boekingen makkelijk kunnen beheren en het systeem moet gekoppeld worden aan onze interne agenda. Ook willen we dat men vooraf betaald. We hebben hulp nodig met onze huisstijl, de teksten, de indeling van de website, fotografie en video. Help!

De oplossing

Een semi-custom WordPress website met een speciale Bookly integratie. Een sterke SEO analyse, video en fotografie en een complete huisstijl. Na een aantal korte meetings zijn we direct aan de slag gegaan. Avanti moest opvallen en goed gevonden worden zonder al teveel hulp van Linkbuilding en andere externe SEO technieken. De focus lag daarom op een no-nonse website die technisch zeer goed presteert en slimme SEA campagnes.

WEBDESIGN

Een technisch goede website die goed gevonden wordt. Eentje die converteert en waar mensen eenvoudig een boeking kunnen doen. De website moet mensen een goed idee geven van de kwaliteit van de flight simulator. Avanti heeft namelijk de mooiste sim van Nederland! Deze no nonsense website doet zijn werk en Avanti draait op volle toeren. 

Fotografie & Video Content

Kunnen jullie ook al onze content verzorgen? We hebben momenteel weinig tot geen materiaal. Wat bewegende beelden op de website zijn natuurlijk een stuk sprekender. 

Eens, en natuurlijk kunnen we dat. Dan maken we ook gelijk even een 360 graden foto voor in Google. Als we er toch zijn….

Denkt met u mee

Brainycloud doet meer dan alleen marketing. We helpen bedrijven om het maximale uit zichzelf te halen. Voor Avanti hebben we nog wat aanvullende social media campagnes bedacht en content ontwikkeld. 

Avanti heeft diverse tijdelijke promotionele acties gevoerd. Zo was er een tijdelijke vaderdag promotie, radio promotie en een promotie voor lokale bekendheid. 

Naast het ontwikkelen van de gehele huisstijl is Brainycloud tevens verantwoordelijk voor alle huisstijl producten. Van certificaten en tegoedbonnen tot foto’s.

Momenteel werkt Avanti, onder begeleiding van Brainycloud,  samen met een aantal leerlingen aan een digital growth comaker project. Blijf ze dus volgen op social media!

Google SEA

Goed gevonden worden is leuk. Echter, in de praktijk klikken mensen eerder op advertenties. Met alleen SEO sla je de plank dus mis.

Speciaal voor Avanti ontwikkelde Brainycloud slimme Google campagnes die goed converteren. Zelfs met een beperkt budget lukt het Avanti om een gemiddelde CTR van 11 procent te behalen en de kosten per conversie laag te houden. Per maand meer dan 20 nieuwe leads te verwelkomen.

 

Een online boeking systeem ->

Een online boeking systeem

De website is voorzien van een eigen tool om boekingen te beheren. Klanten kunnen vooraf betalen en zien welke dagen en welke trainers er beschikbaar zijn. Avanti heeft deze tool gekoppeld aan de interne agenda en medewerkers kunnen, zonder op de site in te loggen, in een speciale omgeving de boekingen beheren.

Check het formulier!

En Voilà... Een tevreden klant

Brainycloud kan en doet echt alles. Ze reageren snel, ze denken met ons mee en komen met leuke en creatieve oplossingen voor onze vliegsimulatie trainingen in Schiphol/ Hoofddorp. Dit is een bedrijf wat past bij deze tijd: Flexibel en snel. Ze snappen waar de behoefte van de klant ligt en ze assisteren met werkelijk alles. Chapeau!

William H.
Eigenaar Avanti Aviation

Neem contact op

Bel ons op +31 (0)85 017 0172

Of laat onderstaand uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Doorgaans reageren wij binnen één uur. Tot zo!

De opgegeven data gebruiken wij alleen om contact met u op te nemen. Uw gegevens worden vertrouwelijk opgeslagen en alleen bewaard voor de nodige duur. Als u zich inschrijft voor de nieuwsbrief dan ontvangt u 4 keer per jaar handige Marketing Tips.