Skip to content

55 Creative Business School

Fast track your career in fashion & media

55 Creative Business School is een kleinschalig, particulier opleidingsinstituut in Hilversum. Zij bieden opleidingen en cursussen aan op het gebied van creatieve business: styling, branding en business.

Samen met experts uit het vak hebben zij innovatieve lesmethode ontwikkeld die volledig afgestemd zijn op de eisen en behoeften van de markt. Praktijkgericht, aandacht voor persoonlijk leiderschap en onderwijs door toonaangevende mensen uit het vak zijn wezenlijke onderdelen in de voorbereiding op een succesvolle carrière in de fashion en media.

Het doel is een nieuwe generatie allround fashion en branding specialisten op te leiden die meteen aan de slag kunnen in de fashion, media en andere creatieve industrieën.

De VRAAG

Een nieuwe, betaalbare en mooie website met de mogelijkheid om via een formulier in te schrijven voor een cursus of opleiding. Dit ingevulde formulier moet automatisch overgezet worden in een PDF en verstuurt worden naar leerlingen voor een handtekening ter bevestiging. Het formulier moet voldoen aan EU/NL regelgeving. We zijn dus op zoek naar een automatisch opgemaakt opleidingsovereenkomst. Kunnen jullie dat?

De oplossing

Een semi-custom WordPress website met een speciale ApproveMe integratie. Na een aantal korte meetings zijn we direct aan de slag gegaan.

WEBDESIGN

55 Creative Business School heeft natuurlijk wel wat eisen op het gebied van webdesign. Niets werd aan het toeval overgelaten en Brainycloud ging een intensieve samenwerking aan om alles pixelperfect op te leveren. Het resultaat mag er dan ook zeker zijn. Van een custom “backstage” pagina tot een speciaal vormgegeven blog en een mooie integratie met ApproveMe voor de overeenkomsten. ApproveMe leerde ook van onze samenwerking want voorheen hadden ze nog nooit gehoord van A4. 

Een online inschrijfformulier ->

Een online inschrijf- formulier

Inschrijven voor een opleiding is even wat anders dan een formuliertje om wat aan te vragen. Men schrijft zich immers in voor een opleiding en dit is het begin van een overeenkomst. Om dit proces goed te stroomlijnen ontwikkelde Brainycloud een speciaal uitgebreid stappenformulier. Afhankelijk van de leeftijd van de leerling reageert het formulier met aanvullende vragen en/of velden. Deze informatie wordt rechtstreeks doorgezet naar de PDF overeenkomst voor digitale ondertekening. De ondertekening is rechtsgeldig.

Check het formulier!

PDF integratie + handtekening

Zodra een leerling het formulier heeft ingevuld en de aanvraag heeft ingediend ontvangt hij of zij een mail. Hierin wordt gevraagd om een handtekening van de leerling ter bevestiging van de gekozen opleiding of cursus. Als de handtekening is gezet krijgt zowel 55 Creative Business School als de leerling een PDF met bevestiging van zijn/ haar aanvraag.

Piece of cake! 😉

En Voilà... Een tevreden klant

Erg tevreden over de samenwerking en het resultaat!

Annabelle Lemmen
Creative Director 55 Creative Business School

Neem contact op

Bel ons op +31 (0)85 017 0172

Of laat onderstaand uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Doorgaans reageren wij binnen één uur. Tot zo!

De opgegeven data gebruiken wij alleen om contact met u op te nemen. Uw gegevens worden vertrouwelijk opgeslagen en alleen bewaard voor de nodige duur. Als u zich inschrijft voor de nieuwsbrief dan ontvangt u 4 keer per jaar handige Marketing Tips.