ZPower introductie & lead-gen

Home  |  ZPower introductie & lead-gen

ZPower introductie & lead-gen

Zpower is een Amerikaanse fabrikant die de afgelopen jaren voor ruimtevaart organisatie NASA hoogwaardige, oplaadbare batterijen heeft ontwikkeld. Deze batterijen moeten voor gebruik in de ruimte extreem duurzaam zijn, een zeer lange levensduur hebben en nooit warm worden of kunnen ontvlammen.

Nu richt ZPower zich tevens op de consumentenmarkt en met ZPower Hearing (oplaadbare microbatterijen voor hoortoestellen) heeft men een uniek product in handen. Het nieuwe oplaadbare systeem voor hoortoestellen – tevens het eerste ZPower consumentenproduct –  heeft de potentie het leven te veranderen van miljoenen hoortoestel-gebruikers: nóóit meer batterijen verwisselen en altijd genoeg energie voor probleemloos intensief gebruik gedurende de gehele dag. KIND Horen introduceerde dit product als eerste in Nederland en onze taak was dan ook om voldoende bekendheid te creëren onder de doelgroep.

Onderstaande infographic toont de Facebook Marketing Automatisering voor ZPower Nederland, klik op de afbeelding en vervolgens in de rechterbovenhoek voor een vergroting of klik hier voor een PDF versie.

Brainycloud ondersteunde KIND Horen bij het uitsturen van het nodige PR materiaal naar de juiste stakeholders, het ontwikkelen van een audicien sales pakket, het verkrijgen van naamsbekendheid en het genereren van de eerste consumenten leads. Een volledig geautomatiseerde Facebook campagne classificeert inkomende leads en neemt deze op in een Nurture emailing. In samenwerking met het NEMO ontvangen de eerste consumenten die een set kopen twee gratis toegangskaartjes voor het NEMO Sience Museum in Amsterdam.

Facebook Comments
Illustration by: Brainycloud

Date:

Category:

Branding, Design, Print, Web