Skip to content

Zet uw Marketing
in het zonnetje

Zet uw marketing in het zonnetje

Creatieve Marketeers en Ontwerpers

Verschillende interesses, verschillende passies, andere achtergronden, andere hobby’s maar 1 gezamenlijk doel; mooie dingen maken en de bedrijven waar we voor werken helpen om hun doelstellingen te bereiken. 

Ons core-team bestaat uit gepassioneerde, gedreven en creatieve mensen die, door goed samen te werken, hele toffe dingen maken. Buiten ons core-team werken we met zelfstandige professionals uit de industrie. Denk hierbij aan copywriters, vertalers, videografen etc. Combineer onze team-inzet met beproefde Neuro Marketing tactieken en je hebt een recept voor gegarandeerd succes. 

Onze tagline – Brighten up your Marketing – verwijst naar onze sterke passie om bedrijven te laten floreren en flaneren. Want wij weten dat, met de juiste aandacht en liefde, ieder bedrijf een sterke en snelle groei kan realiseren. 

Is uw bedrijf daar klaar voor?

PRAAT MET ONZE 
MARKETING 
ONTWERP 
VIDEO 
SOCIAL 
EXPERTS

PRAAT MET ONZE 
MARKETING 
ONTWERP 
VIDEO 
SOCIAL 
EXPERTS

Marc Roodveldt

Marketing / Management

Grote passie voor het menselijk brein, gek op marketing, econoom, creatief denker, grafisch vormgever, meer dan 14 jaar marketing ervaring, trotse vader van een mooie dochter, meer hobby's dan vrije tijd, perfectionist.

Tim Trinh

Marketing Manager / IT Support

Grote passie voor fotografie, coden, het oplossen van problemen, WordPress, mooie dingen en lekker eten. Eerlijk, betrouwbaar en oprecht. Op Tim kun je bouwen en dat weten onze klanten.

Mark Janse

Designer / Illustrator / Animations

Grote passie voor tekenen en vormgeving. Een man van weinig woorden. Niet snel afgeleid en gaat recht op zijn doel af. Mark werkt georganiseerd en hard. We denken dat hij gek is op wraps.

Malika Scheuerman

Designer / Video / HTML 5

Grote passie voor hipster designs. Wordt gelukkig van nieuwe en leuke designopdrachten, werkt ook graag aan video-opdrachten. Malika is meegegroeid met Brainycloud en is een onmisbare schakel in het creatieve team.

Ewa Roodveldt

Finance

Op de achtergrond verantwoordelijk voor onze cashflow, alle vervelende administratieve taken en het versturen van aanmaningen. Creatief met cijfers en het organiseren van facturen en andere a4 blaadjes.

Giovanni Volkerts

Video

Giovanni is tha man wanneer het gaat om videoclips voor Nederlandse artiesten, het managen van grotere producties en het eten van kip. Zie je Gio, dan weet je dat het serieus is.

Snoop

Security

Snoop heeft een enorme passie voor lekker eten, slapen en blaffen. Hij is verantwoordelijk voor de veiligheid van het kantoor en onze medewerkers. In zijn vrije tijd maakt hij graag de vloer schoon. Woef zegt ie.

Brainycloud team in Almere

Waar we voor staan

Do things that matter FIRST

Mooie dingen doen vinden we belangrijk. We vinden alleen ook dat u zo snel mogelijk resultaat moet boeken. Hoe sneller hoe beter, want dan ziet u dat ons werk loont.

RESPOND Quickly

Korte lijnen, bereikbaar en snel een reactie. Ook als we het antwoord niet direct hebben. Zo weet men direct waar men aan toe is. Ook kunt u ons altijd bereiken. 

APPLY NEURO TACTICS

Ongeacht onze verschillen werkt ons brein in grote mate gelijk. Wij hebben de sleutel tot het oerbrein en passen de nodige Neuro-tactieken toe in onze Marketing uitingen. 

Achieve results

Resultaat staat op 1. Meetbare resultaten is waar wij voor gaan. Laat ons weten wat uw doelstellingen zijn, of we bepalen ze samen, daarna gaan we ze bereiken.

please the customer

Klanttevredenheid vinden we erg belangrijk. Ondanks dat we eigenwijs zijn zullen we altijd goed naar onze opdrachtgevers luisteren om aan hun wensen te voldoen. 

SURPASS EXPECTATIONS

Vaak doen we net iets extra’s. We werken iets langer, we verfijnen ons werk, we automatiseren. Bij ons krijgt u altijd iets meer dan verwacht. 

ASK, ASK, ASK

We vinden het belangrijk dat onze medewerkers vragen. Intern of aan de klant. Hoe meer we begrijpen, hoe beter we ons werk kunnen doen.

AIM FOR BALANCE

Marketeers en Designers steken vaak veel uren in dingen die men niet direct ziet. Een mooie website is top, maar hij moet ook presteren. Wij zoeken altijd de beste balans.

understand what matters

Veel bedrijven willen iets van ons maar ze weten niet altijd precies hoe. Wij zijn meester in het begrijpen van de behoefte en hier handelen we altijd naar.

EDUCATE YOURSELF

We leren iedere dag. Nieuwe software, nieuwe tools, nieuwe mogelijkheden, van onze fouten en van onze successen. Dat vinden we ontzettend belangrijk.

CHECK YOUR WORK

We doen er alles aan om een zo clean mogelijk product af te leveren. We testen ons werk, we controleren ons werk en we controleren elkaars werk. Alles om onnodig heen en weer mailen te voorkomen.

NOT THE CLIENT's problem

Geen excuses, onze interne issues mogen nooit het probleem zijn van onze klant. We doen er alles aan om, onder alle omstandigheden, perfect werk af te leveren.

Neem contact op

Bel ons op +31 (0)85 017 0172

Of laat onderstaand uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Doorgaans reageren wij binnen één uur. Tot zo!

De opgegeven data gebruiken wij alleen om contact met u op te nemen. Uw gegevens worden vertrouwelijk opgeslagen en alleen bewaard voor de nodige duur. Als u zich inschrijft voor de nieuwsbrief dan ontvangt u 4 keer per jaar handige Marketing Tips.