Skip to content

Marketing

MARKETING BIJ BRAINYCLOUD ALMERE

Bij Brainycloud komen onze grote passies voor ontwerp en marketing samen. Dit combineren we met onze enorme interesse in de werking van het menselijk brein. Het resultaat; ontwerpen en campagnes die werken. 

Onze Neuromarketing tactieken werken universeel en zijn overal binnen de customer journey toepasbaar. Of je nu een goede converterende landingspagina wilt of een strakke brochure om mensen te verleiden; wij regelen alles voor je. 

Alle marketing expertises

Bij ons vind je alle expertises onder één dak. Van senior marketeers, SEO en SEA specialisten tot DTP'ers, interaction designers en producenten.

Terug naar de basis van marketing

Wij zetten marketingtools in die écht nodig zijn. Met onze ervaring gaan we terug naar de essentie; waar sta je nu en wat is je gewenste situatie? Hieruit komt een strategie en gedegen aanpak.

Partners

Brainycloud is Google Partner, Cookiebot partner en Leadinfo partner. Onze medewerkers worden continu bijgeschoold en voldoen aan onze hoge interne eisen op het gebied van Marketing en Design nerds.

Wat wij kunnen doen

SEO

Wij zorgen voor meer relevante bezoekers naar je website zonder dat je daarvoor hoeft te betalen. Organisch verkeer dus.

SEA

Onze advertentie experts helpen je met het inrichten en optimaliseren van je online campagnes.

Conversie optimalisatie

Wel verkeer maar weinig conversies? Laat onze experts je conversies verbeteren. Vraag om een CRO check.

Display marketing

Retargeting, een sterke banner campagne voor meer traffic of bekendheid. Inclusief een eigen HTML5 banner set op maat? Wij regelen alles van A tot Z.

Google shopping

Heb je een webshop en wil je een productfeed naar Google sturen? Wij regelen de koppeling en richten je Merchant account en campages in.

Web analytics

Wij helpen je met het inrichten van je (Google) web Analytics, notificaties, conversie-meting en begrijpelijk rapportages, direct in je mailbox.

Community management

Van het bedenken, ontwikkelen en publiceren van nieuwe content voor Social Media tot het beheren van service aanvragen en het afhandelen van klachten. Wij doen het.

Google Mijn Bedrijf

Google mijn bedrijf wordt steeds waardevoller. Daarom helpen we je met het inrichten van een goed profiel, het opzetten van een 360 graden tour en het utibuiten van alle nieuwe functionaliteiten van je Google Mijn Bedrijf. pagina.

CRM / Lead-Gen

We helpen je het met kwalificeren van leads, het binnenhalen van leads, het nuturen van leads en de volledige implementatie van marketing automatisering en/of CRM systemen. Van Hubspot tot Active Campaign.

Waarom Brainycloud?

Bij Brainycloud werken gepassioneerde mensen die zich bewezen hebben in de marketing wereld. Onze experts scholen zichzelf bij en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. We werken transparant en gebruiken de beste tools om uw doelen te bereiken.

Wij gaan geen uitdaging uit de weg en we gaan door totdat U tevreden bent met het resultaat. Daag ons maar eens uit!

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in één van onze ontwerp-diensten of benieuwd wat we allemaal voor  u kunnen doen?  Neem dan vrijblijvend contact op, zodat één van onze specialisten samen met u kan kijken naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Van begin tot eind

Van strategie tot uitvoering. Of je nu meer leads uit je website wilt halen, hoger wilt scoren in Google, een social media campagne wilt uitvoeren of een prachtige nieuwe huisstijl wilt ontwikkelen; wij staan voor je klaar.

Op zoek naar een (Online) Marketing Bureau? we zitten in Almere.

Dan bent u bij ons zeker aan het goede adres. Wij beloven snelle resultaten en onze marketing en ontwerp specialisten helpen u gegarandeerd om uw doelstellingen te bereiken. Neem contact met ons op voor advies op maat of bezoek ons kantoor in het centrum van Almere. U vindt ons op de begane grond van het Side by Side gebouw aan het weerwater in Almere.

Website analyse

Voordat we starten met campagnes, SEO of SEA, zorgen we altijd voor een gedegen analyse van de huidige site. Je ontvangt een uitgebreid advies rapport over de mogelijke problemen en we kijken hoe we je content kunnen verbeteren en je website beter kunnen laten scoren op zoekwoorden die relevant zijn maar ook voor voldoende verkeer zullen zorgen. Ook technisch gezien valt er vaak veel te verbeteren en Google geeft nu eenmaal de voorkeur aan sites die goed presteren.

Zoekwoord optimalisatie

Zoekwoordoptimalisatie is een integraal onderdeel van van een goede internetmarketing strategie. Het zorgt ervoor dat u hoger scoort in Google, dat slimme assistenten uw bedrijf vinden (denk aan Siri) maar ook dat uw mogelijke klanten uw bedrijf of product sneller kunnen vinden. Wij helpen u met het bepalen van de juiste zoekwoorden en als SEO klant krijgt u toegang tot een real-time dashboard met de exacte status van uw zoekwoorden.

Linkbuilding

Heeft u goede content, is uw site technisch op orde en wilt u nóg beter scoren? Dan is het tijd voor link-building. Het verkrijgen van kwalitatief goede, inkomende, links naar een website is van groot belang. Als anderen naar uw website verwijzen dan begrijpt Google dat deze content belangrijk is. Kwaliteit gaat hier een steeds grotere rol spelen. Daarom helpen we je me het verkrijgen van voldoende links van relevante websites. Dit doen we door o.a. door interessante artikelen voor uw bedrijf te publiceren. Ook kunnen we voor u exact inzichtelijk maken hoe uw concurrenten aan hun links komen.

Content optimalisatie

Google hecht waarde aan goede content. Niet alleen inhoudelijk maar ook technisch gezien. Dit is dan ook de reden dat onze SEO specialisten altijd de teksten van uw onze onze copywriters controleren en verbeteren. Want; hoe beter uw content, hoe groter de kans dat uw website een hoge positie in Google zal innemen en - uiteraard - de concurrentie voorbij gaat. Bent u op zoek naar goede content of wilt u dat wij uw huidige site eens scannen? Neem dan gerust contact met ons op.

Google Adwords (Google Ads)

Conversie gericht scoren kan door het inzetten van goede Google campagnes. De meeste bedrijven hebben wel een Google campagne lopen of hebben wel eens een campagne geprobeerd. Maar wist u dat Google Ads werkt met kwaliteitsscores en dat dit samenhangt met de kwaliteit en relevantie van uw website, gebruikte zoekwoorden en advertentieteksten? Er valt bijna altijd wel iets te verbeteren. Vraag ons daarom gerust om advies.

Social Media Marketing

Naast Google is Facebook het grootste advertentienetwerk om online mensen te bereiken. Hieronder vallen ook tal van websites en overige Facebook netwerken zoals WhatsApp en Instagram. Door het hoge aantal dagelijkse gebruikers en met name de hoge frequentie in het gebruik van deze platformen is het inzetten van Social Media als marketingtool onmisbaar geworden in een goede online marketing strategie. U kunt ieder moment van de customer journey afdekken en met onze hulp wordt iedere Social campagne een gegarandeerd succes.