Skip to content
[Infographic] Waarom Negatieve reviews?

waarom negatieve reviews?

Wat is de oorzaak van negatieve reviews?

Klanten die een negatieve ervaring hebben gehad, vinden het heerlijk om even hun hart te luchten door middel van een review. Ze kunnen al hun frustraties kwijt en ongegeneerd tekeer gaan tegen het bedrijf wat niet aan hun verwachtingen heeft voldaan, maar waarom zijn ze zo ontevreden?

Uit een onderzoek van Casengo (analyseerde ruim 46.000 negatieve klantbeoordelingen) blijkt dat de hoofdoorzaak van negatieve reviews meestal slechte klantenservice is.

Voor meer interessante informatie bekijk hun infographic hieronder!

Negatieve reviews infographic blog
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Wilt u ook marketing advies?

Bent u geïnteresseerd in één van onze Marketing-diensten of benieuwd wat we allemaal voor u kunnen doen? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Wat u ook wilt, wij helpen u  graag. 

Neem contact met ons op voor meer informatie.

AANBEVOLEN BLOGS

Neem contact op

Bel ons op +31 (0)85 017 0172

Of laat onderstaand uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Doorgaans reageren wij binnen één uur. Tot zo!

De opgegeven data gebruiken wij alleen om contact met u op te nemen. Uw gegevens worden vertrouwelijk opgeslagen en alleen bewaard voor de nodige duur. Als u zich inschrijft voor de nieuwsbrief dan ontvangt u 4 keer per jaar handige Marketing Tips.