Skip to content
Brainycloud te gast bij MisterGreen

Te gast bij MisterGreen

Wie is MisterGreen?

MisterGreen is een lease bedrijf met ambitieuze plannen om de grootste elektrische Robo-vloot van Europa te worden. Voor de toekomst zien ze vooral heil in zelfrijdende auto’s. De huidige Tesla’s zijn al uitgerust met hard- en software, zodat ze straks gemakkelijk zijn om te schakelen naar zelfrijdende voertuigen.

Een neuromarketing episode

MisterGreen is ook een 7 delig podcast gestart over alles rondom elektrische auto’s. Wij waren te gast bij episode 3 met de titel: Neuromarketing en de elektrische auto. 

Beluister de podcast hieronder:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Wilt u ook marketing advies?

Bent u geïnteresseerd in één van onze Marketing-diensten of benieuwd wat we allemaal voor u kunnen doen? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Wat u ook wilt, wij helpen u  graag. 

Neem contact met ons op voor meer informatie.

AANBEVOLEN BLOGS

Neem contact op

Bel ons op +31 (0)85 017 0172

Of laat onderstaand uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Doorgaans reageren wij binnen één uur. Tot zo!

De opgegeven data gebruiken wij alleen om contact met u op te nemen. Uw gegevens worden vertrouwelijk opgeslagen en alleen bewaard voor de nodige duur. Als u zich inschrijft voor de nieuwsbrief dan ontvangt u 4 keer per jaar handige Marketing Tips.